El CD Bunyol cau contra el Castellar Oliveral per 2 gols a 1

El CD Buñol ha comenzado la liga con empate. Foto: Raúl Miralles.

El partit entre el Castellar Olivera i el CD Bunyol s’ha jugat en camp de dimensions molt especials (molt estret i petit) i on els bunyolers es van posar per davant en el minut 3, gràcies a Ignacio Lozona.

No obstant això, deu minuts més tard estaven fora del partit i en el 21 els locals aconseguien tornar les taules al marcador.

El CD Bunyol es mostrava molt imprecís i amb poca intensitat; no obstant el Castellar no els creava ocasions. En una falta quatre metres fora de l’àrea local, directa i una altra de deu després, córner al segon pal, fallada de marca dels blancs i gol de nou per posar el 2-1. Des d’aquest moment es va jugar molt poc per part dels de Rasco.

La segona part va ser ‘de voler i no poder’: els locals traient pilotes i els blancs intentant-ho però amb poc encert i menys cap.

Van intentar moure la pilota per generar, però insuficient com per moure el lluminós altra vegada i poder remuntar. Van passar els minuts, va morir el partit i van acabar els de Rasco perdent.

El CD Bunyol es queda vuitè amb 23 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks