El CD Bunyol cau contra el Torrent (1-2) en la seua estrena en el Beltrán Bàguena

El CD Buñol ha caído en su primer enfrentamiento en casa. Foto: Raúl Miralles.

Lenerant ocasions importants i manifestes de gol, entre elles dos tirs d’Ángel des de la frontal, un un contra un al meta de Peke i diversos córners. Mentrestant, els visitants a penes es van acostar ni van generar ocasió alguna manifesta de gol durant el primer temps, fins que David, a pocs minuts de finalitzar el primer temps, va fer el 1-0.

La segona part ja va ser un poc més igualada, els de Torrent van empatar la trobada marcant en un centre que va guanyar la posició a la saga local el davanter i va posar el 1-1.

Quan tot cap a indicar que empatarien, en una contra Ivan este esvara i xuta de mig camp un jugador torrentino i la cola Oliveira en el 89' perquè els agarra als locals a contra peu i tots dalt, fent el 1-2 definitiu.

En el descompte, Luis ha tingut una claríssima ocasió de gol després d’un centre lateral, però el porter ha fet un paradàs en contra dels interessos d’Ortí i al final els 3 punts volen cap a Torrent. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks