El CD Bunyol defensa davant el Burjassot seu cinquè lloc en l’últim partit de la lliga

Los blancos tiene la oportunidad de sumar en casa. Foto: Raúl Miralles.
Los blancos tiene la oportunidad de sumar en casa.

Post també disponible en: Castellano

El CD Bunyol, després de la victòria a casa per 4-0, ara sí afronta l’última jornada de Lliga, aquest cop serà davant el Burjassot, l’equip degà de la Comunitat, amb la ferma idea d’acomiadar la temporada el millor possible i de sumar els 56 punts que li permetin no perdre l’actual cinquena plaça; a més d’intentar retallar distàncies als de dalt.

Ja que en no accedir al play off d’ascens, almenys ha de donar la millor imatge possible. La imatge mostrada en l’últim partit a l’Beltrán Báguena aquest passat cap de setmana va ser bastant bona, i això es va demostrar en el marcador i en les formes de jugar davant la seva afició.

Per això han de sortir amb la mateixa mentalitat. A més estan amb els millors jugadors en forma i Harana i els seus volen i veuen viable sumar els 3 punts a Burjassot, que encara que és un equip fort i dur a casa i no està molt lluny en la taula (pel parell en els punts) els bunyolers volen acabar sumant, el que permet seguir una ratxa que la temporada vinent ha de continuar per anar millor i acabar afermant la temporada.

Ignacio Lozano és el millor artiller de l’equip, almenys això diuen les matemàtiques i estadístiques de màxims realitzadors del grup, ja que és amb 10 gols el 5è millor anotant, per la qual cosa és una vàlua més per afrontar el partit a Burjassot. Informa Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*