El CD Bunyol d’Harana perd per la mínima contra el Requena després d’un partit molt ajustat

Seria injust dir que és merescuda la derrota, ja que els bunyolers no van jugar malament, només que ho van fer front un rival que encara es juga moltes coses i tenia el camp i l’afició a favor, el que va poder fer efecte a l’hora del joc .

El partit es va decidir en la segona part, a punt de finalitzar, quan Enrique Piqueras va fer el 1-0 en el minut 89, una cosa injust vist el jugat en el gruix de la trobada, però que finalment sentenciava els 90 minuts disputats. Ja només queda pensar en els 180 minuts que queden de temporada, el proper a casa contra el Castellar Oliveral, amb l’orgull en joc. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks