Mi banner

El CD Bunyol es reforça amb els polivalents jugadors Imanol Tomás Castro i Albert Valero Fortea

Post també disponible en: esCastellano

Imanol Tomás Castro (Lanús, Buenos Aires, Argentina).

Imanol Tomás Castro (Lanús, Buenos Aires, Argentina).

El CD Bunyol ja compta amb més incorporacions per a la temporada que ve, dos nous jugadors en què la principal característica és la polivalència, un amb característiques més defensives i un altre a l’organitzador i controlador del joc al mig del camp.

El mitjà campista és Imanol Tomàs Castro, procedent de l’Argentina, on s’ha format en importants pedreres, com Club Atlètic Lanús i Club Atlètic Atlanta. És un central que pot actuar també de lateral dret i fins i tot de mig centre defensiu, caracteritzat per ser fort en el joc aeri, tant a nivell defensiu com ofensiu, i per tenir un bon domini del cuir en els seus peus, a més de ser intel·ligent tàcticament.

Albert Valero Fortea (ex del SC Requena y CD Cheste).

Albert Valero Fortea (ex del SC Requena y CD Cheste).

D’altra banda, Albert Valero Fortea, exjugador dels ja coneguts a Buñol clubs veïns com SC Requena i CD Xest, aportarà la seva gran polivalència al centre del camp. Característiques principals, es pot dir que es desenvolupa bé tant de migcentre com una mica més endavant i amb tacte més ofensiu, com a mitjapunta i en banda esquerra. A més, compta amb molta experiència a la categoria.

Tots dos vénen disposats a afrontar el repte d’aportar al Beltrán Báguena i ajudar el club a aconseguir els seus objectius. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Deixa un comentari