El CD Bunyol fa bona la dita de “a entrenador nou victòria segura” i guanya el cuero, el Serranos, per 0 gols a 3

Post també disponible en: Castellano

L’equip de David Harana ha fet bon la dita de a nentranarod nou, victòria segura; ha assimilat conceptes molt ràpid i està molt predisposat a treballar. En una primera mitja hora molt bona; i durant tot el partit hi va haver una intensitat molt alta.

En només 30 minuts els bunyolers ja anaven 2 gols per davant, mèrit d’Eduardo Iranzo i David Sáez, el que va fer clarament pensar que el canvi de banqueta va anar bé i la segona part seria per corroborar el bon començament de David Harana a la banqueta.

A la segona part, poc més d’una hora de joc complert necessitar el conjunt blanc per certificar la victòria, gràcies al gol de Rubén González i que va posar el definitiu 0-3.

Poc més van donar els dos equips en una trobada en què els de Harana quan van voler, van sentenciar, i es van endur la victòria.

Després dels 3 punts, el CD Bunyol es queda cinquè amb 32 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks