El CD Bunyol fitxa al migcampista-central Mateos

Fichaje de peso para la plantilla blanca
Fichaje de peso para la plantilla blanca

Post també disponible en: Castellano

Fichaje de peso para la plantilla blanca
Fitxatge de pes per a la plantilla blanca.

El CD Bunyol ha incorporat al seu plantillo a Mateos, un migcampista-central amb gran experiència a Tercera Divisió que fins i tot va disputar una promoció d’ascens a Segona amb l’Huracán.

José Mateos Aparicio Revolta de Guzmán (Xirivella, 1984.08.08), conegut futbolísticament com “Mateos”, arriba a Bunyol per reforçar tant la línia medul·lar com la saga, ja que es tracta d’un jugador que pot actuar amb suficiència tant en la posició de migcampista com en la de central.

Mateos ha militat a Tercera Divisió amb Elx Il·licità, Joventut-Barri del Crist, Catarroja, Alzira i Recanvis Colom, a més d’haver jugat amb l’Huracán CF a Segona B amb el qual va arribar a disputar la promoció d’ascens a Segona. La temporada passada va ser una de les peces claus del Recanvis Colom súper campió de Preferent.

“Es tracta d’un jugador que aportarà una gran dosi d’experiència, visió tàctica i qualitat, per la qual cosa estem segurs que es convertirà en un element fonamental del nostre equip”, han informat des del club al qual han donat la benvinguda .

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*