El CD Bunyol tanca la temporada amb victòria davant del Burjassot (0-1) i en cinquena posició

El CD Buñol ha cerrado la temporada.

El CD Bunyol ha tancat la temporada.

Els de David Harana han d’estar contents, ja que han guanyat al degà de València, a casa, i així és com tanquen la temporada.

Va ser un partit en el qual els bunyolers anaven una mica minvats, ja que només disposaven de 11 jugadors del primer equip, entre ells els dos porters; la convocatòria la completaven 4 juvenils, a més tenien a 3 amb molèsties, que arribaven molt justos al partit.

Van estar molt bé en la sortida de pilota, cosa que últimament els estava costant moltíssim. No obstant això, en la finalització no estaven tan encertats. Va ser una primera part de bon joc per part seva, definitivament, però sense arribar a materialitzar en gol les accions de perill. Al cap de pocs minuts, Da Silva va notar una molèstia que ja arrossegava i que li impedia seguir gaudint de minuts, i va ser la notícia més dolenta i rellevant en la primera part, encara que sent fora del Baguena, no és tan dolent.

A la segona part, amb un gran Mario, l’equip va trobar el camí del gol de la mà d’Iranzo, que amb un xut amb l’esquerra des de 25 metres ajustat al pal dret del porter va posar el 0-1 arribada l’hora de joc. El Burjassot en el tram final ho intentava per banda esquerra, però es topo amb un juvenil amb ganes de fer les coses bé, que al costat del equip, més o menys minvat, però amb ganes de demostrar i acabar el millor possible la temporada, no el van ajudar al rival i per tato es van emportar el millor premi possible després del gol, la victòria i els 3 punts.

El míster, David Harana, ha parlat per tucomarca.com, i ha dit que aquests “tres punts per acabar el campionat de lliga i deixar l’equip en la cinquena posició, lloc que no mereix aquest club”.

El CD Bunyol acaba una temporada difícil, en què es va truncar a meitat de temporada després d’una sèrie de mals resultats per a l’objectiu que es buscava, i es va donar per bo l’estar el més alt possible, fent del Beltrán Báguena no el camp fortí que es volia però sí una gran ajuda per acumular punts.

Aquesta temporada ha de servir de reflexió i aprendre perquè d’aquí a poc el club torni on es mereix, lluitant i entre tots. Un total de 14 victòries, 14 empats i 6 derrotes, 40 gols a favor i 24 en contra són els números que han de tenir en compte per a després de planificar la plantilla aquest estiu, millorar els seus números la temporada que ve i així poder arribar a l’objectiu de la volta a la tercera divisió. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks