El CD Bunyol tira d’orgull per superar un Mislata que es juga la promoció d’ascens (0-2)

Sabien Harana i els seus que els locals anirien a per totes per sumar els 3 punts i seguir lluitant per entrar al play off d’ascens. No obstant això, el partit no el van poder començar millor: en a penes 6 minuts, Ignacio Lozano i David Sáez amb la seva cama dreta, lograrban fer dos gols demolidors, el segon gràcies a una jugada individual d’Àngel. Pel que significa anar guanyant amb avantatge de 2 i perquè els locals no esperaven trobar-se així a hores d’ara.

Ells tenien la possessió de la pilota, però no era res que pogués preocupar als bunyolers que estaven “còmodes i juntets, sense deixar espais”, com el mateix míster blanc a manifestat a tucomarca.com.

A poc a poc es van fer els bunyolers més amb el control de la pilota, de manera que eren menys les ocasions per als locals que s’anaven desesperant mesura que passaven els minuts. Excepte en les jugades a pilota parada, els locals no van fer mal tot just per comprometre a la saga buñolense, pel que no va preocupar molt durant el segon temps a Harana i els seus el tram final en què es va acabar consumint la victòria dels del Beltrán Baguena.

També destacar el bon debut de Matías, juvenil de primer any, un altre mèrit més de l’Escola del Club Esportiu Bunyol.

Amb aquesta victòria, el CD Bunyol es queda cinquè classificat amb 45 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks