El CD Turís acomiada la temporada a casa amb derrota contra el Xirivella i acaba en el lloc desè (0-2)

Els turisanos no van acabar la temporada que bé que probablement pensaven, ja que la derrota contra l’Xirivella (0-2) és el que acomiada la mateixa temporada que els deixa al mig de la taula.

Una primera part molt ajustada i igualada en què no hi va haver prou feines jugades que poguessin arribar a fer el suficient mal i sorpresa com per obrir el marcador, per això es van anar sense moure el lluminós al descans.

A la represa del partit, els locals no van elevar massa el nivell, ho van intentar, però no amb massa efecte ofensiu. No obstant això, els que sí que van fer mal i fins a dos gols en tot just 20 minuts, Oscar al 67 ‘i Borja al 86, per liquidar un partit molt pobre i sense grans aspiracions de ningú més enllà del compromís d’acabar la temporada.

Els de Miguel Guzmán han finalitzat la temporada amb un total de 8 victòries, 11 empats i 11 derrotes; i un balanç de gols a favor de 33 i en contra de 48; acaben doncs així una temporada per sota del que esperaven i el que representa el club a la Primera Regional. Informa, Raúl Miralles @raulmks