El CD Turís cau amb el Manises (2-4) després d’un mal de final de la primera part

El CD Turís ha demostrado que es un equipo luchador. Foto: Raúl Miralles.

Els turisanos jugaven a casa i volien guanyar, però mai anirien per davant del Manises. Van començar bé l’arrencada de la primera meitat, però en el 23 ‘arribaria el primer gol de la tarda, Isma posaria la pilota al pal dret del meta i obriria així el lluminós.

Per fortuna la resposta dels locals no va trigar gaire a arribar, ja que en només 14 minuts, gràcies a Jorge Mas, un tipus que sempre té cita amb el gol, aconseguia tornar l’empat al marcador. Però llastimosament serviria per poc temps, i és que els de Manises van ser un remolí al final de la primera part: un gol al 42 i un altre només dos minuts més tard van posar el colofó ​​a un turbo que va demostrar que si els de Manises volien, els turisanos aquesta jornada anaven a tenir difícil salvar punts.

Durant la segona meitat els ànims no van baixar, el conjunt local va intentar retallar distàncies, però passaven els minuts i el gol semblava no arribar. No estaven fent un bon partit davant un rival que és del millor del grup i això penalitza perquè no s’ha de concedir tant. Al final, quan tot semblava que encara podia arribar el gol local, a la contra arribava el Manises que colpejava una última vegada i això comportava que arribés el 2-4 final.

Amb aquest resultat, el CD Turís queda novè amb 34 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalles @raulmks