El CD Turís compleix amb el mínim a casa de l’Apolo i ja comença a mirar a la zona mitjana alta de la Lliga (0-1)

Els de Miguel Guzmán, des de l’inici, és innegable que van anar a per totes; amb un joc directe i declaració d’intentones de decidides ganes de vèncer. Per això ni 10 minuts van trigar a avançar-se al marcador, gràcia a Enric Crespo, el que els va donar molta confiança per afrontar els primers 45 minuts sense moure el marcador i tenir bones sensacions.

Després del descans havia mentalitat que quedava el pitjor (un Apol·lo sumat sencer a l’atac) però només calia aprendre a fer servir les seves armes lluny de casa.

Això els locals ho sabien i van començar a practicar un joc bastant lleig i al límit. I l’àrbitre, perquè les coses no es sortissin de les mans, va començar a amonestar sense dubtar-ho, no diem que sense raó, però sí que no li va tremolar el pols.

No obstant això això semblava fer-li pensar als locals que els funcionaria, i ho va fer, però només en forma de grogues, atès que en el 85 ‘van ser ells els que van veure la vermella directa, el que va fer que gairebé sense temps ni jugadors suficients per reaccionar , es donés per finalitzat l’encontre i per tant valgués l’únic gol, el dels de Guzmán.

El CD Turís suma 3 positius i es posa novè amb 31 punts. Informa, Raúl Miralles @raulmks