El CD Turís es deixa els punts després d’un mal inici i una expulsió contra el Benimar (3-1)

El CD Turís es deixa els punts després d’un mal inici i una expulsió contra el Benimar (3-1)Només van necessitar 4 minuts els locals per posar-se per davant, els gols que fan mal, perquè entre altres és per falta d’intensitat en comparació als rivals, però afortunadament des de llavors el partit ja va ser quedant més igualat i amb ocasions per a tots dos.

La pitjor part del partit va ser en el segon tram, quan en qüestió de 5 minuts el partit es va posar molt costa amunt, primer amb l’arribada del 2-0 al 68 ‘i poc més tard l’expulsió molt injusta de Jorge Mas, deixant als turisanos amb un jugador menys.

Afortunadament en el tram final del partit encara hi va haver una espurna de possibilitat de poder guanyar, quan Achraf Ben posava el 2-1 al marcador, dotant d’interès a la trobada amb només un gol de diferència. Però la possibilitat es va diluir en el 90, quan van aconseguir els locals col·locar el definitiu 3-1. Els turisanos es classifiquen en el lloc 14 amb 16 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks