El CD Turís no pot passar de l’empat a 2 gols a Aldaia

El CD Turís no ha podido pasar del empate. Foto: Raúl Miralles.

Els de Turís van jugar bé, van ser un pas per davant dels rivals tot i jugar lluny de casa i en la primera part no es va notar pel que fa a moviments al marcador. Però la cosa canviaria en la segona, quan en el 56 ‘Armando Camañes va posar el 0-1.

El pitjor va ser que la reacció local no es va fer d’esperar i amb prou feines 5 minuts més tard la pressió local va provocar que lamentablement el cos de Borja empenyés la pilota a la seva pròpia meta i tornés l’empat al lluminós.

No obstant això, els turisanos tornarien a desequilibrar el marcador, a més Armando per partida doble. El partit va ser succeint-se, els minuts passaven i semblava que el marcador seria inamovible, però res més lluny de la realitat. Una distracció puntual va fer que agonitzant el partit, Jordi Serra col·loqués de nou les taules al marcador, aquesta vegada de forma definitiva per repartir-se un punt cada equip.

El CD Turís es classifica en el lloc 12 amb 15 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks