El CD Turís remunta i goleja el Safranar per 4 gols a 1

El CD Turís ha demostrado que es un equipo luchador. Foto: Raúl Miralles.

El CD Turís ha demostrat que és un equip lluitador. Foto: Raúl Miralles.

Res bé va començar el partit per als locals. Al minut 15 ja començarien encaixant el primer gol de la tarda, i trigarien a reaccionar, però ho farien de bona forma doncs 15 minuts més tard es va posar l’empat de nou restablert en el marcador perquè tornés la calma a la banqueta turisano.

A partir d’aquí ja va ser el CD Turís clarament dominador del partit. El conjunt de Miguel Guzmán va donar molt bon joc, el mereixedor de la victòria. Al minut 32, Jorge Més (com de costum ja) va posar per fi en avantatge als seus per afrontar més tranquil·lament la segona meitat.

La segona part és veritat que van començar una mica vacil·lants, també derivat d’anar per davant, però a poc a poc van anar situant i arribant amb claredat fins que al 81 ‘, Younes Serbout va aconseguir obrir la bretxa i col·locar el 3-1, on el partit ja semblava ben encarrilat per a la victòria.

No obstant això, no es van deixar portar i van seguir competint, per això els compassos finals van tornar a veure gols. Enric Crespo s’encarregaria de posar el definitiu 4-1 que deixava a les clares que el CD Turís és un conjunt lluitador.

Així doncs l’equip de Turís es queda en el lloc desè amb 23 punts. Informa, Raúl Miralles @raulmks