El CD Turís rep l’Zafranar; el CD Xest a Mislata; i la UD Iàtova juga contra el Joventut Manisense

Post també disponible en: Castellano

Després d’un empat que sap a poc, el CD Turís torna a casa i espera sumar els 3 punts i així poder fins i tot poder superar en la taula als seus rivals, el Safranar. El Zafranar si ve de perdre i tractant-se que juguen a Turís, els de Miguel Guzmán només tenen en ment la victòria que els permeti sumar i pujar llocs.

Xest-Mislata

Després de la derrota dels de Juan Sánchez a Aldaia sense previsions d’aquest resultat, els chestanos han de reaccionar. I el Mislata és un dels de dalt, però si volen sumar punts, no hi ha rival que els freni, i han de sortir a pels 3 punts, més jugant a casa, on són capaços de superar a qualsevol.

Compte amb David Perelló, l’ariet de Mislata porta 10 gols, només 4 menys que el màxim artiller.

Joventut Manisense-Yátova

Tots dos vénen de guanyar per la mínima i voler més, ja que ara és quan tindran l’oportunitat, els de Tomàs no juguen a casa, però s’enfronten a un rival en teoria inferior, i hauria de ser només un partit de tràmit que ha d’acabar amb els 3 punts a Yátova que els permetin aspirar al TOP 3 de la taula. Hèctor Cifre ha d’encarregar de sumar als 10 gols que ja porta, per aportar al seu equip i per millorar registres com a ariet. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*