Mi banner

El CD Turís s’imposa per 3-2 al Joventut Manisense amb hat trick de Jorge Mas

Post també disponible en: esCastellano

Una primera part amb controvèrsia atès que tots dos van donar peu a poder posar-se per davant, primer els locals, qui en el minut 20 Jordi Mas els va posar per davant, com després Rubén Calvo aconseguiria posar de nou el partit a les taules. Fins a aquí ‘bé’, però només començar la segona meitat, els de Manises van tornar a colpejar i es van posar finalment per davant en el lluminós.

Calia començar a respondre si no volien lamentar-ho, per això poc a poc els locals van ser lluitant i gestant el que al 63 ‘sí ocorreria: tornar l’empat i l’alta probabilitat de lluitar pels 3 punts.

El partit es resistia a tenir director total de la batuta, amb anades i vingudes que mentre no acabessin en gol, a cap dels 2 equips semblava satisfer i saciar.

No obstant això, les pupil·les de Miguel encara veurien un últim gol, el que els concediria la victòria gràcies a la sort i voluntat de Jorge Mas, que va aconseguir completar el hat trick i que al cap posava per davant als seus per ia porfin firmes la victòria amb prou feines 5 minuts restants que van quedar sedats de cap dany Manisense. El CD Turís queda novè amb 26 punts. Informa, Raúl Miralles @raulmks

 

Deixa un comentari