El CD Xest aconsegueix un meritori punt davant del tercer classificat, el Joventut Picanya (1-1)

Post també disponible en: Castellano

Els de Xest volien guanyar el seu últim partit a casa, i el partit no va estar malament, ja que el rival era complicat. Una primera part amb dos equips amb por a errar i sense arriscar massa, a més, encara que és cert que el joc va ser de contacte, però amb un àrbitre que sempre es portava la mà a la butxaca i sense miraments a l’hora de mostrar grogues, el que condicionarà la segona part.

Després del descans, els chestanos van començar més forts, amb intenció aquesta vegada sí de emportar-se els 3 punts a casa. Per això va ser el primer a colpejar: en el 54 ‘farien el primer de la tarda, de botes de Carlos Carceller, un dels recents fitxatges. No obstant això, per desgràcia aquest avantatge no va tenir massa recorregut atès que abans del 70 ‘, Isidre Palacios ja havia igualat el marcador.

Tornaven els equips a no tenir gaire efecte ofensiu en el joc, però va ser llavors quan més va entrar el col·legiat. Seria en forma de protagonisme antagònic i és que Manuel Gruixut, per exemple, va veure la vermella i entre els dos equips, en el gruix del partit van veure fins a 12 cartolines i una expulsió.

El CD Xest aconsegueix finalment un punt que el col·loca en el lloc 11 amb 34 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks