El CD Xest de Monterde segueix consolidant-se en casa després de guanyar 2-0 al Racing Paterna

Post també disponible en: Castellano

Els blaus estaven desitjant jugar, guanyar i, sobretot, convèncer. I van començar ràpidament a fer-ho, ja que el fet d’una constant ofensiva per part dels locals va fer que en només 6 minuts una jugada a l’àrea gran de la meta el Racing Paterna acabés, segons el criteri arbitral, amb contacte elevat sobre un jugador local i va procedir a assenyalar pena màxima, la qual, Tomàs Erwin, que sap molt de gols (i només cal mirar la classificació de realitzadors per saber-ho) i des dels 11 metres va convertir el primer gol de la tarda.

El partit s’havia convertit en no una cosa molt senzilla per als de Monterde però sí que el joc, tot i no generar grans i clares ocasions tan cantades com per fer gol, sí una mica més àgil i on els chestanos semblava que volien portar el partit , controlant els temps i anestesiant bastant el centre del camp, cosa que segur tàcticament la plantilla s’entrena, encara que qui controlés en esfèric fossin els de Paterna. Amb això van marxar al descans, amb avantatge en el marcador de rematar a la segona meitat.

En el segon temps el joc va continuar igual, però els locals sí van intentar controlar més la possessió de la pilota, ja que els locals semblaven tenir controlat tot, però tampoc volien arriscar-se a tenir contratemps que compliquessin massa el partit, ja basant-se en errors del passat. Va ser llavors quan van començar a jugar més intensament, això es va traduir en arribades perilloses i amb elles, l’anhelat gol de la tranquil·litat, el que va fer Santiago Fernández en el minut 67 per tranquil·litzar els locals, ho faria de cap després d’una centrada d’Albert .

El partit ja estava on els locals volien, amb diferència d’almenys dos gols, amb el joc controlat i jugant bé a casa ,. Per això Monterde i els seus van quedar satisfets segurament al finalitzar un partit de tràmit contra el cuer i portar-ho on volien per treure 3 punts necessaris a La Vinya.

Després del partit, el CD Xest queda en el lloc 11 amb 33 punts. Informa, Raúl Miralles @raulmks

 

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*