El CD Xest de Monterde s’imposa sobre la botzina a Paterna a domicili (2-3)

El conjunt xestà va començar malament el partit, encara que era previsible donat el rival que tenien davant. I en el 24 ‘es va confirmar que el partit se’ls faria costa amunt, ja que Edu Rodriguez posava el 1-0 amb el qual s’anirien al descans.

A la segona meitat, el joc local es va tornar molt fort i el col·legiat va decidir sancionar-lo amb múltiples targetes. Va ser llavors quan van aprofitar els chestanos per començar a fer mal: Santi al 52 ‘aconseguia tornar l’empat al marcador, tot i que no va durar molt l’alegria ja que Iván Medina, mitjà de Paterna, tornava a posar als seus per davant passada la primera hora de joc.

Semblava missió impossible remuntar i guanyar, ja que cada vegada que la cosa semblava estar més a prop, els locals tornaven a acovardir i fer prou mal. No obstant això, no sabien el que els esperava en el tram final del partit, ja que en els minuts finals es donaria (de forma definitiva) la volta al panorama. Al 86 ‘Alejandro Barba aconseguia posar de nou en taules el partit i, quan ja semblava que tot s’anava a acabar així, una jugada aïllada en que ja es donava per acabat el partit el col·legiat detectava una agressió sobre un jugador de el CD Xest i assenyalava pena màxima per a benefici dels de Xest.

Així doncs, Tomas Erwin, que ja té experiència sobrada en gols, va ser qui llançava el tret i aconseguia, ara si de forma definitiva, posar el marcador per davant per als seus i per interès i gresca de Monterde.

Després de la victòria, el CD Xest queda en el lloc 11 amb 30 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks