El CD Xest femení afronta com a quart seus compromisos a la Copa S’enfronten a Tavernes Blanques que encara no ha puntuat

El equipo está formado por 15 niñas, entre ellas tres buñolenses, que jugarán todos los viernes a las 18,30 horas en el Campo La Viña.
El equipo está formado por 15 niñas, entre ellas tres buñolenses, que jugarán todos los viernes a las 18,30 horas en el Campo La Viña.

Post també disponible en: Castellano

Les piques del CD Xest femení de Marian porten dues jornades de Copa, a les quals han tingut de calç i de sorra. La primera jornada, derrota; i la segona amb victòria, soferta però merescuda en el gruix, ambdues esperades. Ara s’enfronten a un dels equips que en Lliga estaven en zona mitja de la taula i que en Copa encara no saben què és guanyar, és a dir, que han encaixat fins a 10 gols i només han celebrat un, el que pot significar una bona expectativa per a les chestanas a l’hora d’afrontar el partit.

El CD Xest està quart, atès que han sumat 3 punts de 6, i aquesta jornada és bastant clau i significativa, pel que representa seguir sumant i en la lluita pels llocs alts i si estan o no per competir i seguir lluitant per la Copa aquesta setmana i les dues jornades restants, almenys, o si pel contrari la temporada se’ls fa massa llarga.

Bastant mèrit i pes en el joc ofensiu el porta Ayleen, qui ja en Lliga va deixar bons registres i ara mateix en Copa porta 3 gols que el col·loquen com la 3a màxima realitzadora del seu grup, hauran d’analitzar com juga Tavernes Blanques per així poder fer-los mal i estar més vives que mai. Informa Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*