El CD Xest femení s’imposa per 3 gols a un a Montcada

El CD Cheste femenino visita L'Eliana. Foto: Guillermo rodríguez.
El CD Cheste femenino visita L'Eliana. Foto: Guillermo rodríguez.

Post també disponible en: Castellano

El passat cap de setmana va ser bastant millor que l’anterior, pel que fa a resultats, dinàmica, sensacions i molts factors que et dóna el, no només guanyar, sinó fer-ho jugant bé.

Les chestanas de Marian van ser des de l’inici encaminades a la victòria, sempre amb la meta rival entre cella i cella, per això conforme passaven els minuts semblava més proper el poder avançar-se, i així arribat el minut 23, Elsa va aconseguir treure un bon xut precís que avancés a les seves en el marcador. Semblava que tot anava a sortir bé per a les locals, almenys en la primera part, però, quan semblava que s’acostava el final de la primera, Sofia al 31 aconseguia posar a les seves en taules, empatant a 1.

No obstant això la reacció de les locals no va ser ni de bon tros de decaure davant el gol, tot el contrari, van pujar el pistó i van apostar per ficar més canya, el que va suposar que jugadores com Ayleen complissin la seva part i tornessin a posar a les seves per davant, el que valdria de molt per anar-se’n al descans amb relativa tranquil·litat.

Després d’iniciar la segona meitat, semblava estar controlat per les chestanas, encara que l’objectiu era encara tancar el partit el més aviat possible perquè no cabés espai per sorpreses que compliquessin la presència a la competició copera, és per això que en el 54 ‘, Ayleen repetirà anotant el gol que realment ja desfogava el partit i donava sensació d’alliberament a les de Marian, donant justícia al partit fins al moment.

El partit va seguir amb una mica més de força per a les de Montcada, ja que tampoc volien anar-se’n amb golejada, tot i que era el més previsible, donat i vist la temporada de lliga, però això no va ser perill més gran perquè les locals baixessin els braços i els retallessin distàncies, atès que van estar atentes i van aconseguir mantenir resultat fins al final del partit, i ia gaudir ràpidament del resultat però amb la tranquil·litat ja de la victòria, que encara ‘només’ els posen quartes amb 3 punts, però encara amb marge de millora, matemàtic i esportiu, després del 3-1. Informa Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*