Mi banner

El CD Xest femení s’imposa per 6 gols a 3 al Tavernes Blanques i se situa tercer

Post també disponible en: esCastellano

Victoria del equipo femenino de CD Cheste.

Victòria de l’equip femení de CD Xest.

Aclaparadora victòria del Xest de Marian a la tercera jornada copera per 6-3. I és que la primera part va ser tot un vendaval de les locals, en tot just 21 minuts, Ayleen, Claudia i Lara s’havien encarregat de fer 3 gols que definirien bastant bé el que estava sent el partit, amb un control del joc poderós i un poder ofensiu mortal per a les chestanas.

Més tard, Kyra seguia incrementant la sagnia; una sagnia que estava detonant les debilitats de les visitants, de Tavernes Blanques, però això no havia fet res més que començar, ja que el col·legiat assenyalaria penal per contacte perillós a la jugadora de l’Xest i la pena màxima l’llançarien de bona forma Alba Palomar, només 2 minuts abans que Lara repetís, completant el seu doblet i col·locant el 6-0 al marcador.

El partit podia ser fatídic per a les de Tavernes si no espabilaban ràpidament, per això el seu recció va ser instantània, en tot just dos minuts, finalitzant la primera part, van tenir un empenta final que els tornava a ficar en el partit, però clar, havent de resoldre el partit a la segona part, i clar, davant de les chestanas, seria de tot menys fàcil.

No obstant això, la segona part només va valer perquè les de Tavernes fessin un altre gol tot just deu minuts després de reprendre el partit, mèrit de Carla Beneyto, i ja no tornarien a tenir prou força com per poder desmantellar la defensa local, així doncs van passar els minuts sense grans i suficients sobresalts, amb els deures de les chestanas fets des de l’inici i podent permetre no emprar-se en atac al cent per cent la segona meitat, i d’aquesta manera acaben sumant els 3 punts i col·locant-se en la taula com a terceres amb 6 punts, a falta de dues jornades, amb tot a guanyar. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Deixa un comentari