El CD Xest femení tanca la seua participació a la Copa amb la victòria per 3 a 0 davant del Joventut Paternense

Victoria del equipo femenino de CD Cheste.

Tot i que les chestanas ja sabien que el resultat no anava a influir en les opcions de passar de ronda, van sortir al camp i ho van donar tot des de l’inici. I és que la Copa s’ha afrontat bastant bé en línies generals i preval l’orgull de jugar l’últim partit a casa de la temporada.

Les blaves des del primer minut van sortir a donar-ho tot, sense pressions ja després de saber que la Copa acabaria allà i amb la convicció que serien els darrers 90 minuts. I calia acomiadar bé la temporada, és per això que en només 3 minuts disputats, les locals van aconseguir posar-se per davant gràcies a una maniobra d’Kyra Mira-sol, per avançar així el seu equip en el lluminós.

A partir d’aquí va entrar la calma, encara que no per això menys ocasions i arribades a l’àrea, però sí el joc més pausat i organitzat, és per això que fins ben arribat el tram final de la primera meitat, no hi va haver més gols. Però quan semblava que tot s’anirien al descans amb el marcador per la mínima per davant, Irene Soria posaria més avantatge en el marcador, per a tranquil·litat de tot l’equip i la grada, qui saltava de goig pel que veia en el verd.

Després de la tornada del descans, ja per afrontar els últims 45 minuts i amb l’avantatge per 2-0, les chestanas es van posar a gaudir. La cosa ja no era seguir unes pautes rígides, sinó gaudir i fer el que saben fer per intentar ampliar l’avantatge; és per això que passats 8 minuts de joc, la gran ariet de l’equip de Marian, Ayleen Cusi, va aconseguir fer encara més gran l’avantatge al marcador, col·locant el 3-0 i fent així que ja la tranquil·litat de emportar-se els 3 punts al butxaca fos real i material.

Van passar els minuts i el joc era per al conjunt local, clar que amb intensitat per part de les de Joventut Paterner, els qui no van deixar de lluitar, però sense fortuna; i després d’arribar al 90, la victòria es va consolidar i va donar pas a l’alegria de les chestanas, els qui van fer una temporada en línies general i còmput global bastant bona, tant en la competició De lliga com a la Copa i deixant a veure que hi ha nivell en el futbol base a les nostres fronteres en la categoria femenina. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks