El CD Xest guanya per dos gols a zero a Paterna i es consolida a dalt de la clasificació

La primera part va estar molt igualada, amb un CD Xest això sí dominant tot i que els locals no ho van posar gens fàcil. Els de Juan Sánchez, ordenats, van buscar penetrar l’àrea rival, però els costava finalitzar. Però seria només un entrant del que donaria la segona part.

A la segona meitat ja hi va haver ocasions més clares, els chestanos poc a poc anaven menjant-més el terreny als de Paterna, per això conforme passaven els minuts s’anava predeciendo que els gols arribarien.

Una jugada clara dels chestanos es traduiria en una falta a l’àrea, la qual el col·legiat l’assenyalaria com a penal sobre Mamadou, que llançaria el ja sabem molt golejador Alejandro Godoy per aconseguir obrir el lluminós i posar el 0-1 a l’hora de joc.

Els chestamos, tot i anar per davant, no van deixar d’atacar i generar pel que van ser gestant el que en el 71 ‘ocorreria: el jugador d’atac Germán col·locaria el definitiu 0-2 al marcador, el qual consumiria fins al final un partit que sempre van merèixer guanyar. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks