El CD Xest no acaba d’arrencar aquest inici de projecte i cau contra el Safranar per 3 gols a 2

El CD Xest no acaba d’arrencar aquest inici de projecte amb Paco Monterde al comandament després d’una mala segona part.

El partit va arrencar tal com els chestanos van voler, amb 10 minuts colossals dels blaus que es va materialitzar en el gol de Julio Fernández, per posar-se per davant. A més, els chestanos no van deixar de buscar el gol de la tranquil·litat, el van ser fabricant i, a la vora del descans, quan més mal fa, Albert Valero va aconseguir augmentar la bretxa fent el 0-2. Semblava el partit estar molt encaminat i bastant fet.

No obstant això, la segona meitat va ser bastant dolenta, sobretot d’arrencada. Res a veure amb l’ofert a la primera meitat, ja que en tot just 12 minuts, els locals ja havien aconseguit remuntar el lluminós i col·locar fins a 3 gols per donar-li la volta al marcador.

Aquest cop inicial va fer que els de Monterde deixessin de veure clar el poder moure el marcador i tornar a remuntar, tot i que no van deixar d’intentar-ho. Però passaven els minuts, les ocasions no es concretaven, anava arribant la trobada a la seva fi i amb el minut 90 ja arribat, la derrota per la mínima es va fer real.

Després del partit, el CD Xest queda onzè amb 27 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks