El CD Xest supera i aixafa a la segona part al Safranar (5-2)

Post també disponible en: Castellano

Els chestanos han tingut dues parts totalment diferents contra el Safranar: la primera que va ser molt igualada i justa; i la segona en que el seu potencial ofensiu i físic li van donar els 3 punts i el van salvar de les dificultats.

A la primera meitat van ser els primers a colpejar, a escassos 20 minuts perquè Godoy fes el primer de la tarda. Però els de Safranar en el primer temps sí que van donar la talla i al minut 31 van poder posar la igualada en el lluminós.

L’astúcia i qualitat del CD Xest es va veure personificada en Germán, quan en el moment determinant i eix d’inici de la victòria chestana, a la vora del descans, aconseguia posar el 2-1 per anar per davant en el marcador en els 15 minuts que donessin a la segona meitat.

A la segona meitat, al minut 64 va donar el Safranar l’últim dels seus cops, quan més va merèixer, això sí, ja que encara que el joc no era seu si arribava amb relativa facilitat a tres quarts del camp.

I a partir de llavors el partit es va tenyir de blau chestano, amb un equip que des de llavors va donar un recital ofensiu digne del marcador final, doncs només 3 minuts més tard de l’empat, Make aconseguia posar el 3-2 que donaria una empenta enorme a els locals i un cop moral i físic per tant als de Safranar.

Després hi va haver uns minuts alguna cosa dubitatius, però també reservant per al tram final. I aquí és quan va arribar la bolcada de l’equip local i totes les línies van apretar, d’aquí va néixer l’últim “empenta”, en que en qüestió de tres minuts més descompte, els de Joan Sánchez van fer els 2 últims gols: Juarez va marcar el 4- 2 per a detonar el partit; i Godoy en el descompte per posar l’última guinda el pastís i el definitiu 5-2.

Xest després de la golejada queda amb 14 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks