El CD Xest tanca amb el Vilamarxant B este dijous a casa la seua fase preparatòria de pretemporada

El CD Cheste ha aconseguit una important victòria este cap de setmana. Foto: Raúl Miralles.
El CD Cheste ha aconseguit una important victòria este cap de setmana. Foto: Raúl Miralles.
El CD Cheste porta ja dos setmanes d’entrenaments que acabaran amb un enfrontament contra el Vilamarxant B a casa este dijous, 16 d’agost, a les 20,15 hores.
Juan Sánchez i els seus van desenrotllant el pla de joc que volien, sense cap entropessó de lesions, excepte Germà, el jugador macastrero està uns quants dies de baixa per un esquinç, però es reincorporarà a la dinàmica.
En el capítol d’incorporacions tenim tres: Rodrigo, mig centre procedent del Chiva; Jordi, jugador polivalent en les posicions de defensa, inclòs el mig centre defensiu, provinent del Mislata; i Mamadu, carrilero d’enorme rapidesa, provinent del Xirivella, en Preferent.
El partit i la seua respectiva presentació seran el divendres, 31 d’agost, enfront del Riba-roja B. Els objectius del club, delegant la seua confiança evident en Sánchez, són quedar en el pódium dels quatre primers classificats i donar una imatge de solidesa i bon joc, d’acord amb la plantilla i al nivell de joc que entenen que s’està en l’actualitat; i si haguera probabilitat real de play-off, lluitar-la fins al final.
Juan Sánchez ha assegurat a tucomarca.com que és un equip «muy competitiu, anirem al 120% per a intentar estar el més amunt posible». Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks.
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*