El Centre de Formació de Persones Adultes de Xest celebra una jornada de convivència

El Centro de Formación de Personas Adultas de Cheste celebra una jornada de convivencia.
El Centro de Formación de Personas Adultas de Cheste celebra una jornada de convivencia.

Post també disponible en: Castellano

Aquest matí l’alumnat de el Centre de Formació de Persones Adultes ‘Dori Carmen Rodrigo Ruiz’ de Xest ha canviat el seu entorn habitual de formació per les instal·lacions esportives municipals per participar a la I Jornada de Convivència que organitza el centre, en col·laboració amb la regidoria de educació.
Prop de 60 persones de totes les edats s’han donat cita al poliesportiu municipal a primera hora del matí per practicar diferents activitats esportives. “Aneu a poder fer pilates, entrenament funcional, ioga, tai-txi, pàdel i muay-thai”, anunciava Ángel García, el director de centre, abans que comencés la jornada.
Tal com ha explicat el director, la proposta d’organitzar aquesta activitat va ser de Desiree Cortés, la cap d’estudis. “Se li va ocórrer oferir una jornada diferent on es poguessin donar a conèixer les activitats que es realitzen a l’escola i en la qual es propiciés un espai de convivència i trobada. Com sempre, vam tenir tot el suport de la regidoria d’Educació i ens vam posar en marxa per organitzar-la. Per sort, comptem amb un equip de monitors i monitores molt bo que s’ha bolcat a participar de manera altruista i l’alumnat també ha respost positivament. La veritat és que l’ambient al centre és el d’una gran família “, apuntava.
Les monitores i monitors han introduït les disciplines que anaven a impartir durant el matí, explicant els beneficis de cadascuna d’elles, així com el tipus d’exercicis a realitzar; tot i que la majoria d’assistents els practiquen setmanalment. “Jo vaig tres vegades a la setmana a gimnàstica i m’apunto a un bombardeig, així que de seguida em vaig inscriure en aquesta jornada. De moment faré la sessió de gimnàstica i després ja veurem. Tota la gent que anem a l’escola d’adults estem molt contenta, les activitats tenen molta demanda; de fet els grups solen estar plens “, afirmava Ramona Montero, una de les alumnes.
“Sens dubte, aquesta és una manera molt saludable, tant física com mentalment, de posar en valor l’educació permanent que es dóna en el centre. Estic segura que passeu un matí estupenda i que, com feu cada dia, apreneu i ho feu compartint “, manifestava la regidora d’Educació, Mª Ángeles Llorente. “Vull destacar i agrair la feina de totes les persones implicades en l’organització de la jornada i, especialment, de l’professorat que va tenir la idea de celebrar-la”.
Totes les persones participants han rebut com a obsequi una estoreta i, sense importar-los el vent i el fred que ha acompanyat el matí, han tret el màxim partit de cada sessió esportiva, creant un ambient alegre i ple de complicitat.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*