El CF Xiva de Germán empata a un gol contra el Riba-roja, es corona com a líder i puja directament a Primera Regional

El Chiva CF se encuentra en puesto de honor de Segunda Regional. foto: Raúl Miralles.

Dos punts-77 davant 75- són els que el separen al Xiva CF l’Riba-roja, rivals en l’última jornada, i que després de l’empat es coronen com a líders de la Segona Regional GVI, són els chivanos, gran temporada dels de Germán que tot i tenir diversos ensopegades, van saber aixecar-se i col·locar-se com a líders i subratllar-en l’última jornada a l’hora de la veritat.

Una primera part en què tots anaven amb compte, cada detall podria suposar la diferència que col·loqués a un o altre com a líders de la categoria, i aquest cop sí, al cap dels 90 minuts seria aquesta temporada de forma definitiva, per la qual cosa cobrava major importància i transcendència. I a la primera meitat va ser una versió seriosa en defensa de tots dos, tot i que sí que els primers a avançar-van ser els de Riba-roja, al 11 ‘, gràcies a Sergio Robledo, per anar-se’n al descans per davant.

A la segona part els locals van fer gala de jugar a casa, amb els seus, dels que no els va faltar el suport. El contagi de les ganes es traslladava de la grada al verd, per això, van ser assetjant per remuntar el partit i perquè calia fer el millor que sabien abans del final del partit. Per això va arribar al 76 ‘, una jugada polèmica, en què el col·legiat va assenyalar pena màxima, elogiada decisió i criticada a parts iguals respectivament pels dos entrenadors, però que va acabar fent pujar el 1-1 al marcador, el que en el context i arribat al 90 ‘, per fi cap a explotar d’alegria a Germán i els seus per complir amb l’objectiu, ascens a Primera Regional.

Els de Germán acaben amb balanç de 25 victòries, 2 empats i 3 derrotes, 122 gols a favor-màxim golejador- i només 17 encaixats, millors dades i 11 menys encaixats que els segons, de manera que la temporada ha estat molt bona. Enhorabona al campió. Informa, Raúl Miralles @raulmks