El Chiva cae por la mínima y pierden el liderato frente al Riba-roja (2-1)

El CD Chiva ha caído sorpresivamente en su casa y contra el quinto Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

El Chiva CF va ser a Riba-roja conscient de la dificultat de jugar a casa del seu immediat perseguidor pel liderat del grup. I per això va plantejar una primera part seriosa i bona, en què Albert Medina al 29 ‘va aconseguir posar als chivanos per davant. Un cop més semblava que els de Germán s’endurien el partit la butxaca.

No obstant això, en la segona part tot va canviar: el desastre va envair als chivanos, els qui no van saber gestionar els temps davant les ganes de remuntada dels locals.

No sortia com fins ara res, no hi havia fluïdesa ni acostaments que posessin als locals en dificultats, per això van anar passant els minuts i es palpava que el partit fins i tot donaria de si per als locals.

A falta de 15 minuts, els locals van aconseguir, gràcies a Edgar, posar la igualtat al marcador. Gerro d’aigua freda per als chivanos però que l’hi venien fent olor ja que tot s’estava torçant. I quan estava el col·legiat a punt d’assenyalar el final, Hector Tomás posava el gol de la remuntada, el qual deixava a Chiva sense opcions de poder sumar res, donat el temps de reacció que els quedava per davant; per la qual cosa es consumava la derrota dels chivanos, els que es deixen avançar a la taula i perden el liderat.

Els de Germán acaben així l’any 2018 segons amb 39 punts, un menys que el líder.

Derrota de l’Atlètic de Macastre

En la mateixa categoria, Segona Regional, l’Atlètic de Macastre també va perdre front al Requena, 2-0, amb dos gols al final del partit i es queden en el lloc 12 amb 11 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks