El Chiva CF li passa per sobre al Macastre en el derbi comarcal (8-0)

El Macastre y el Chiva han ofrecido un derbi muy intenso. Foto: Raúl Miralles.
El Macastre y el Chiva han ofrecido un derbi muy intenso. Foto: Raúl Miralles.

Post també disponible en: Castellano

El Macastre y el Chiva han ofrecido un derbi muy intenso. Foto: Raúl Miralles.
El Macastre i el Xiva han ofert un derbi molt intens. Foto: Raúl Miralles.

El setge xivano als macastreros va ser total i aclaparador, però els diversos i quantiosos intents de perforar la meta macastrera eren en va: es va fallar l’impossible, el que el líder no sol fallar, i la impressió va ser que d’això va viure el conjunt de groc i blau, de veure que per molts destrets que passessin, el gol no ho encaixaven i podrien fer gol.

No obstant això tot va canviar al 26 ‘, ja que Raúl Pérez després d’un rebot en l’un contra un aconseguia obrir el marcador. A primera vista li donava per fi el resultat a favor als de Germán, però volien més i millors sensacions, sobretot de tres quarts endavant. I amb aquestes condicions es va arribar al descans.

La segona meitat si canviaria la tònica dràsticament, sobretot els minuts finals; des del 54 al descompte els locals van fer l’allau que no sortia la primera meitat, amb 4 gols d’Albert i doblet d’Álex, assetjant i sagnant a la defensa de Macastre, la qual el meta va aconseguir marcar-grans 20 minuts a la primera però en la segona part ja no correria la mateixa sort.

En definitiva, el Xiva CF aconseguia treure les teranyines dels ulls en la segona meitat per fer els deures amb escreix, també acompanyada amb la limitada quantitat de jugadors disponibles en l’equip formiguer.

La nota negativa va ser la autoexpulsión in extremis del porter local a punt d’acabar el partit, quan Osito es iva només cara a la meta i el porter el va agafar per darrere sent l’últim jugador.

El Chiva CF segueix sumant i consolidant el seu lideratge amb 51 punts, mentre l’Atlètic de Macastre es queda en el lloc 14 amb 13 punts. Informa, Raúl Miralles @raulmks

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*