El Chiva CF reafirma el seu liderat amb la victòria davant l’Sporting Alaquàs (1-3)

El Chiva se ha reafirmado como líder con su última victoria. Foto: Raúl Miralles.

El Chiva s’ha reafirmat com a líder amb la seva última victòria. Foto: Raúl Miralles.

El líder, el Chiva CF, suma i segueix demostrant que el tron ​​ha de ser seu. Els de Germán van ser els dominants durant el general del gruix del partit i molt superiors; podent haver tancat el partit ja en els primers quaranta-cinc minuts. Ja que en qüestió de 5 minuts, els chivanos van anotar 2 gols i van deixar molt encarrilat el partit, però a més van generar prou ocasions com per poder fer encara més mal.

Durant la segona meitat ja va estar la cosa més igualada, encara que seguia sent el Xiva qui donava sensació de perill i aproximacions més clares. Per això es va arribar al descompte amb el 0-2 al marcador, i en els últims minuts, Alejandro Rodrigo va fer el 0-3 que semblava matar el partit. Però un error de concentració va fer que res més fer el gol, traguessin els locals i aconseguissin fer l’únic gol per Alaquas.

El Chiva CF segueix liderant la classificació, amb quinze punts dels quinze possibles, compartint el més golejador i menys golejat amb el segon classificat. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks