Mi banner

El Circuit culmina les obres de recondicionament de la pista del Gran Premi

Post també disponible en: esCastellano

El Circuit Ricardo Tormo ha finalitzat dos setmanes de treballs en la pista del Gran Premi per a recondicionar alguns pianos i las escapatòries de las corbes Bernat Martínez i Champi Ferrers. Las obres s’han centrat al modificar lassos pendents de les voreres d’emergència exteriors de la corba Doohan, la segona del traçat valencià; la quinta; la corba Ángel Nieto, la sexta, i la corba Bernat Martínez, l’octava de la pista de Cheste. A més, s’ha construït un vial d’una amplària de tres metres que permetrà als pilots reprendre la carrera en el cas que patisquen una eixida de pista en la corba Bernat Martínez, l’octava que dóna accés a la zona més revirada del traçat.

Així mateix, aprofitant estes jornades en què no hi ha hagut activitat esportiva, l’equip de manteniment ha restaurat l’àrea de fuga exterior de la corba novena per a augmentar la seua profunditat i, així, la seua seguretat.

En la corba Champi Ferrers, la que dóna accés al corbàs final, s’instal·larà una nova protecció de bromera que incremente la seguretat.

Finalment, tal com indica la normativa de la Federació Internacional de Motociclisme, s’ha indicat amb un triangle blanc l’inici i el final de cada un dels pianos que rodegen la pista.

Deixa un comentari