Mi banner

El Club de Gimnàstica Rítmica de Bunyol-Turís-Xest participa al Campionat d’Espanya base a Guadalajara

Post també disponible en: esCastellano

 

Una joven gimnasta preparándose para la exhibición.

Una jove gimnasta preparant-se per l’exhibició.

Tal com han informat fonts del CLUN de gimnàstica rítmica de Bunyol-Turís-Xest ha participat en el Campionat d’Espanya base, on ha estat representat per dues de les gimnastes més joves: Amaia Fuertes i Paola Iranzo.

Concretament, aquest dimecres passat, 3 d’abril, es va iniciar al Palau Multiusos de Guadalajara el campionat d’Espanya base individual de gimnàstica rítmica “i ens desplacem fins allà molt il·lusionats per demostrar el treball realitzat amb les dues petits”, com han informat des el club.

“A les 15,00 hores va començar la jornada de competició i 115 benjamins van passar pel tapís, a les 21 finalitzava la competició. Amaia Fuertes va acabar la competició la número 15 i cinquena de la Comunitat Valenciana. És un exemple de treball, superació, constància i competitivitat. Va saber temperar els nervis i realitzar un exercici gairebé impecable amb el qual va obtenir una nota immillorable “.

D’altra banda, Paola Iranzo va finalitzar la número 82 en el campionat d’Espanya base. “Com moltes vegades, les coses no surten com esperem i desitgem. Els nervis de vegades juguen males passades en contra de les nostres gimnastes i aquesta vegada li va tocar a la nostra peque. Però tan sols el fet d’haver arribat fins aquí és tota una recompensa de la qual cal gaudir i aprendre “, han subratllat des del club, el cos tècnic ha assegurat estar” molt orgullós i satisfet del seu treball i motivat per afrontar els nous reptes i competicions que vénen “.

“Una d’elles, el dissabte 13 d’abril, organitzada pel nostre club, de caràcter amistós, amb més de 200 gimnastes de la província de València, de tots els nivells, al pavelló municipal del Planell de Bunyol”, han finalitzat.

 

Deixa un comentari