El Club GR Bunyol / Club GR Turís – Vall Dels Alcalans classificades per al campionat d’Espanya base de conjunts

Clasificadas para el campeonato de España base de conjuntos.

Post també disponible en: Castellano

Finalitzada les dues fases classificatòries per al nacional, es pot dir des del cos tècnic «que s’ha fet una bona feina, ja que presentem 4 conjunts i una individual i el resultat ha estat que 3 conjunts viatjaran a Pamplona al novembre per participar en el campionat d’Espanya base de conjunts ».

«Han estat dos fases classificatòries molt emocionants i multitudinàries, ja que a la fase provincial celebrada a Sueca els nostres 3 conjunts van estar en lloes alt, proclamant el conjunt benjamí subcampiones provincials i els conjunts cadet i juvenils 4t. No van tenir tanta sort nostra infantil de copa base que es va classificar en 10è de prop de 25 gimnastes ni el nostre conjunt aleví que es va quedar fora de la passada per a l’autonòmic », informa el cos tècnic.

D’altra banda aquest passat dissabte a Calp va ser la fase autonòmica on van participar al voltant de 800 gimnastes de tota la comunitat, 20 conjunts de cada categoria es jugaven el preuat passada al nacional i els 3 conjunts del club ho van aconseguir classificant-se en:
  Conjunt juvenil 8è
  Conjunt cadet 5è
  Conjunt benjamí 5è

«Estem molt orgulloses i contentes amb la feina ja que els tres conjunts van realitzar exercicis amb alguns errors, el que significa que tant les gimnastes com nosaltres hem aconseguit formar un excel·lent equip.
  A més aquest any hem ampliat la pedrera del nostre club i estem molt il·lusionades amb el gran treball que ens espera durant tot l’any, no només a nivell nacional, sinó a altres nivells inferiors i fins i tot a les escoles que són la base d’aquest esport i d’on surten grans gimnastes. Per això cada vegada comptem amb més tècnics titulats i preparats per iniciar-les i signar-les no només com gimnastes sinó com a persones », han afirmat les entrenadores del Club GR Bunyol / Club GR Turís – Vall Dels Alcalans.

«El treball constant al final té la seva recompensa i esperem que al novembre, a Pamplona puguem demostrar-ho» han afegit.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*