El Consell acorda la instal·lació d’un Punt Labora a l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona

Ayuntamiento de La Pobla de Vallbona. tc.c

Post també disponible en: Castellano

El Ple de el Consell ha aprovat la signatura d’un acord de col·laboració entre el Servei Valencià d’Ocupació, Labora, i l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona per a la instal·lació d’un Punt Labora.

Aquests acords s’emmarquen en l’impuls de la Generalitat per a la implantació de Punts Labora en els municipis de la Comunitat Valenciana a fi d’afavorir la igualtat d’accés a tots els ciutadans als serveis de sistema.

La instal·lació d’aquest sistema té com a objectiu la prestació de serveis d’intermediació laboral de forma integral i pròxima a l’ciutadà, que facilitin i agilitin la realització dels tràmits necessaris i que permetin una gestió personalitzada, propera i àgil per al ciutadà.

Els serveis que presta el Punt Labora són la consulta d’ofertes d’ocupació en difusió, el meu Espai Labora d’ocupació, la renovació de la demanda d’ocupació, la consulta de l’currículum, la generació de certificats, la sol·licitud de formació, el registre d’interessats (vinculat a la consulta d’ofertes) i les meves ofertes.

Aquest servei està dirigit a facilitar a les persones usuàries que no disposen d’accés a la xarxa internet, els serveis del Portal d’Ocupació de Laboratori a la ciutadania. Amb això s’incrementa l’eficàcia i l’eficiència en la gestió, a través d’una participació personalitzada de les persones usuàries, i s’aporta més agilitat a l’acompliment dels objectius proposats.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*