El Consell de Turisme i Comerç de Bunyol es posa mans a l’obra amb el seu XIV Fira de Comerç i Turisme

En esta próxima edición vuelven a tener protagonismo los comercios locales, además de las asociaciones.
En esta próxima edición vuelven a tener protagonismo los comercios locales, además de las asociaciones.

Post també disponible en: Castellano

En esta próxima edición vuelven a tener protagonismo los comercios locales, además de las asociaciones.
En aquesta propera edició tornen a tenir protagonisme els comerços locals, a més de les associacions.

Aquest mateix matí, la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Bunyol havia convocat, al costat de l’Associació d’Empresaris i Autònoms de la localitat, un consell informatiu per comunicar tots els aspectes de la propera Fira del Comerç i Turisme, que esdevindrà en la localitat del 10 al 12 de maig. Aquesta reunió va tenir lloc a les instal·lacions de l’empresa municipal BUINSA.

Manuel Sierra, l’edil de Comerç, Turisme i Conservatori del consistori buñolense, ha informat que en aquesta primera reunió s’ha determinat donar continuïtat a l’estructura de anteriors fires, especialment de la de l’any passat, “que en boca de tots els que van participar en ella la consideren la més reeixida dels últims temps, per tant, aquells col·lectius que van participar en l’edició de 2018, tindran les portes obertes per fer-ho també en la d’aquest any “.

Un exemple de la implicació d’associacions i entitats és els hateros, “que aquest any novament ens delectaran amb els plats gastronòmics més tradicionals de la nostra cuina de l’interior”. A ells s’afegirà la presència de municipis veïns, “potenciant així la nostra marca comarcal, comercial i turísticament parlant”, ha destacat el regidor Manuel Serra.

Entre altres qüestions, segons assegura el mateix regidor de l’àrea: “des del consell s’ha aprovat l’eslògan d’aquest edició, que serà Aquesta Fira es surt, com a homenatge als comerços que edició rere edició, surten al carrer durant aquest cap de setmana per mostrar el millor dels seus negocis i recollint, al mateix temps, el bon clima i l’auge que la Fira de Comerç i Turisme de Bunyol està tenint en els últims anys “.

Manuel Serra ha confirmat que el consell té previst reunir-se novament després de Falles per apuntalar definitivament la programació i poder anunciar-la el més aviat possible, “per al coneixement de tots els veïns i amics d’altres poblacions que vénen fins Bunyol”, ha finalitzat el regidor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*