El Consell impulsa el condicionament d’un centre d’interpretació turística en Cortes de Pallàs

Post també disponible en: Castellano

Turisme Comunitat Valenciana destinarà 30.000 euros a l’Ajuntament Cortes de Pallàs a través d’un conveni

El Consell ha autoritzat la subscripció d’un conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Cortes de Pallàs per al condicionament d’un centre d’interpretació turística en el municipi en 2020.

A través d’este acord, Turisme destinarà 30.000 euros per a condicionar l’antic llavador en el nucli urbà com a centre d’interpretació turística i porta de l’horta del municipi.

Les actuacions previstes estan dirigides a posar en valor l’horta i, en particular, el centre d’interpretació-llavador, i per a això s’actuarà en tres àrees diferenciades.

En concret, en l’interior del llavador es condicionarà un espai per a projectar de forma contínua un audiovisual sobre el regadiu històric; a més de la realització d’una maqueta en tres dimensions que reproduirà l’espai geogràfic d’este paisatge de regadiu; la instal·lació de cartells verticals amb temàtiques de regadiu; i el condicionament general de l’espai on l’Ajuntament de Cortes de Pallars aportarà el personal tècnic.

En l’exterior del llavador es col·locarà una nova senyalització que permeta identificar este lloc com el punt zero, el lloc d’inici dels itineraris turístics per l’horta.

A més, s’impulsaran recorreguts externs amb panells explicatius que facilitaran informació detallada en funció del sector de l’horta o dels elements hidràulics que corresponguen.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*