El Consell reforça la plantilla dels jutjats amb 187 persones entre gestors, tramitadors, auxilis judicials i forenses

Una imagen de los juzgados de Alzira.

Post també disponible en: Castellano

La Direcció General de Modernització de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha aprovat el Pla de Reforç dels Òrgans Judicials de la Comunitat Valenciana pel qual la Generalitat manté la dotació extraordinària de personal de determinats òrgans judicials valencians que ja va ser assignada durant el segon semestre de 2019.

A més, el pla preveu places de nova creació de manera que, en conjunt, es destinaran 187 nous efectius entre gestors, tramitadors processals, auxilis judicials i personal metge forense.

El Pla de Reforç per al primer semestre de 2020 contempla la dotació de 134 tramitadors processals. D’ells, un total de 93 ja estaven assignats a el pla d’el segon semestre del 2019, als quals cal sumar altres 8 per atendre les necessitats de el Pla de Xoc elaborat pel Consell General de l’Poder Judicial per als jutjats de Lo Social de València i 19 més contractats fins al 31 de març de 2020.

La dotació es completa amb 14 places de gestors processals de nova creació que prestaran els seus serveis fins al proper 30 de juny.

Pel que fa als gestors processals, el Pla estableix la renovació de 14 professionals pertanyents a la dotació de l’segon semestre del 2019, així com altres dos de caràcter trimestral i dues places més de nova creació.

El cos de auxilis judicials es veurà dotat amb 32 efectius, dels quals, 25 ja estaven contractats gràcies a el pla de 2019 i els altres set són reforços de durada trimestral i de nova creació.

Finalment, el Pla preveu reforços de dos metges forenses per a l’Institut de Medicina Legal d’Alacant i un altre facultatiu més per a l’Institut de Medicina Legal de València.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*