El Conservatori de Bunyol continua amb gran èxit de participació el seu Ciber-Festival entre professors, alumnes i formacions de cambra

Post també disponible en: Castellano

Bernat Fabra, director del dit centre educatiu musical bunyolense, afirma que davant de la impossibilitat de realitzar concerts i actuacions de final de curs han optat per llançar vídeos setmanalment de format curt. L’acceptació ha sigut enorme

El Conservatori de Música Professional Sant Rafael de Buñol va informar el passat 30 d’abril de l’organització d’un Ciber-Festival on participen tant professors com alumnes i diferents formacions de música de cambra. Este centre educatiu, sempre amb molta activitat extraescolar i una actitud inquieta, davant de la impossibilitat de realitzar els concerts i actuacions planejades per al final de curs, ha optat per no quedar-se parat en esta època tan extraordinària. Setmanalment s’han llançat diferents vídeos, de format curt, que aniran complementant el ciber-festival.

Bernat Fabra, director del conservatori va manifestar que és temps de reflexió i d’aprendre, però no excloent per a poder experimentar en nous formats per a nosaltres, que estem tan acostumats a la interpretació en directo”. Este format suposa un repte per a tots, especialment per als alumnes i alumnes, perquè estan adquirint noves habilitats que complementen la seua formació. Ara, dies després mostra la seua satisfacció per l’èxit que està tenint, amb el gran nombre de propostes presentades, havent de fer inclús un procés d’acceptació de les mateixes.

Per part de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Buñol, amb Juan Luis Pallás com a edil responsable, confirmaven el suport total a este tipus d’iniciatives i a totes les que s’estan duent a terme en estos durs moments per part del Conservatori de Buñol. “Han demostrat tant l’equip directiu, com el professorat com l’alumnat anar en una mateixa sintonia, el seu amor per la música, per aprendre i per continuar amb les seues classes i el seu aprendizaje”.

Els músics són uns enamorats del públic, del directe, de la gent, “por això ja que no es poden fer concerts ni audicions és una molt bona manera de veure com estan evolucionant els alumnes, de que els seus familiars els vegen i de fer veure a tot el poble de Buñol l’increïble labor que tots estan fent des de les seues cases”. Continua l’edil: “Bunyol és cultura, Bunyol és música, Bunyol és un viver de músics, Bunyol està activo”.

L’edil incidix en que allò que s’ha previst és que durant tot el mes de maig i fins a principis de juny el ciber siga viu, amb la publicació de 2-3 vídeos per setmana. “Creo que tenen molt esforç per part de tots professors i alumnes i és una bona oportunitat per a reivindicar la important labor que realitzem en el Conservatorio”.

Continua explicant Juan Luis Pallás que la previsió és de fer 16 vídeos nous i recuperar uns 8 d’actuacions anteriors, repartits en 2 mesos, per tant en 8 setmanes ixen a 3 per setmana. Finalitza: “Es una iniciativa única i que ve a posar en valor la importància de les Tic’s en l’ensenyança musical”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*