El delegat del govern inaugurarà la XXIV Fira Utiel Gastronòmica aquest divendres

El viernes 18 de Octubre, Juan Carlos Fulgencio visitará el centro histórico de Utiel y abrirá la XXIV edición de Utiel Gastronómica.

Post també disponible en: Castellano

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, visitarà Utiel aquest divendres amb motiu de la celebració de la Fira Utiel Gastronòmica. El delegat coneixerà la riquesa patrimonial del nucli històric de la ciutat i procedirà a realitzar l’obertura de la XXIV edició de la Fira Utiel Gastronòmica.

A partir de les 12.00 hores, el delegat del govern, Joan Carles Fulgencio, acompanyat de l’alcalde d’Utiel, Fernando Benlliure i representants de la corporació municipal, visitarà les obres de l’Església Nostra Senyora de l’Assumpció, finançades íntegrament pel Programa de l’1 , 5% Cultural del Ministeri de Foment. El representant del Govern Central també es traslladarà al lloc de la Guàrdia Civil de la localitat i finalitzarà el recorregut visitant un dels principals atractius turístics de la ciutat, els cellers subterrànies.

A les 18,00 hores en el Passeig de l’Albereda d’Utiel, el delegat del Govern, realitzarà la inauguració oficial de la Fira Utiel Gastronòmica, mostra referent del sector agroalimentari de la Comunitat Valenciana que enguany arriba a la seua 24 edició.

L’acte comptarà amb l’assistència del Secretari Autonòmic d’Agricultura, Francisco Rodríguez, el Diputat de Turisme, Jordi Major i el director del Patronat de Turisme, Evarist Caselles, entre d’altres representants polítics i institucionals de l’àmbit autonòmic i provincial.

Utiel Gastronòmica romandrà oberta de forma ininterrompuda d’11,00 a 22,30 hores fins al diumenge 20 d’octubre (divendres 18 d’octubre des de l’obertura a les 18,00 h). La fira compta amb més d’una vintena d’expositors que ompliran d’aromes i sabors tradicionals el Passeig de l’Albereda. El visitant podrà delectar-se amb la millor gastronomia local ia més gaudir del programa paral·lel d’activitats culturals, turístiques i d’oci.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*