El Departament de Manises registra aquest dilluns 13 positius i 3 morts més per coronavirus, entre ells Juan Cotino

Post també disponible en: Castellano

Segons les xifres actualitzades aquest dilluns a la Generalitat Valenciana, en el Departament de Salut de Manises, a què pertanyen la majoria dels pobles de la Foia de Bunyol-Xiva, ha augmentat en 13 casos positius des dels 311 comptabilitzats fins divendres i els 324 registrats fins ahir, diumenge, mentre que en tota la Comunitat Valenciana la xifra de contagiats se situa en els 9.060, que són 219 persones més que fa dos dies.

Pel que fa a el nombre de morts, la xifres s’ha elevat als 26, 3 persones més que aquest divendres, entre els quals es troba l’expresident de les Corts Valencianes, Juan Cotino, que es trobava ingressat des de feia dies a l’Hospital de Manises; mentre que a la resta de la Comunitat Valenciana el nombre de morts ha crescut en 38 persones més.

El Departament de Manises cobreix la demanda sanitària de 207.215 persones procedents dels 14 municipis adscrits i que són, a més de Manises, els d’Alborache, Bunyol, Macastre, Yàtova, Xest, Chiva, Quart de Poblet, Godelleta, Turís, Loriguilla, Riba-roja , Aldaia i Mislata.

En aquesta esmentada àrea geogràfica, les dades de què disposa la Generalitat Valenciana a data de el 13 de març (que són els comptabilitzats fins a un dia abans) són d’un total de 324 positius, amb 26 morts, el que ofereix una taxa de positius de l’156,4 i una taxa de mortalitat de l’12.5. Unes dades que, segons la comparativa amb altres departaments situen el de Manises en el grup dels que estan lleugerament per sota de la mitjana pel que fa a afecció de la pandèmia.

Després de l’estudi del les dades disponibles, es pot observar que l’àrea metropolitana de València segueix sent la que reuneix el major nombre de contagis de la la Comunitat Valenciana. De fet, els departaments de salut dels hospitals de referència de la capital se situen entre els primers llocs pel que fa a nombre de contagis i morts. Destaca també, pel que fa a la major taxa de contagis per cada cent mil habitants, el Departament de Requena que atén 51.489 ciutadans.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*