Mi banner

El Departament de Salut de Manises va incorporar a 305 nous professionals el 2018

Post també disponible en: esCastellano

El Departament de Salut de Manises va realitzar 305 noves contractacions de professionals durant 2018, la xifra més alta dels últims cinc anys, per seguir millorant l’atenció a pacients i visitants per tal d’oferir la millor qualitat assistencial i professional. D’aquestes incorporacions, el 35% són facultatius especialistes en àrees com Urgències, Neurologia, Neurorehabilitació Infantil, Otorinolaringologia, Oftalmologia, Anestesiologia, Digestiu, Rehabilitació, Cardiologia o Radiologia.

El 30% correspon a personal d’infermeria i el 14% corresponen a auxiliars d’infermeria. A més, s’han reforçat àrees amb la incorporació de llevadores, fisioterapeutes, psicòlegs clínics, logopedes, auxiliars sanitaris, tècnics de farmàcia o persones administratiu.

El Departament de Salut de Manises està apostant per una gestió sanitària basada en la integració de l’atenció primària i l’especialitzada, reforçant la coordinació entre els professionals dels centres de salut i l’Hospital com a pedra angular d’un sistema sanitari basat en la millora contínua de l’assistència sanitària del pacient.

Aquests nous professionals s’han distribuït entre els diversos centres del Departament de l’Hospital de Manises, en concret 215 persones, i la resta, s’han incorporat als centres de salut, especialitats i consultoris de les 14 poblacions de l’Àrea.

Alfonso Garrido-Lestache, director de Recursos Humans del Departament de Salut de Manises assenyala que “els nostres professionals destaquen, a més de per les seves competències tècniques, pel seu compromís cap a un servei excel·lent i personalitzat i per això hem començat a treballar un projecte de formació contínua i adquisició d’habilitats amb els nostres professionals en el Pacient 5 estrelles per potenciar l’atenció centrada en les persones “. Un projecte que el 2018 ha impartit formació a 1.432 professionals assistencials i no assistencials tant de l’Hospital de Manises com dels Centres de Salut i Especialitats del Departament.

Per a la selecció de personal, el Departament publica les vacants a la pàgina web, en portals especialitzats i en institucions com col·legis professionals i societats científiques. Els professionals passen una sèrie de proves selectives, valoració curricular, proves psicotècniques i una entrevista personal.

A més, al llarg de 2018, 61 professionals del Departament de Salut han estat promocionats en els seus llocs de treball, adquirint noves responsabilitats. “Una de les nostres prioritats és fomentar la millora contínua dels nostres professionals perquè ampliïn coneixements i adquireixin noves capacitats per oferir la millor atenció sanitària i propera amb els pacients”, indica el director de Recursos Humans del Departament de Salut de Manises.

Deixa un comentari