El Departament de Salut de Requena augmenta aquest dilluns a 6 casos i 2 morts més i se situa en els 396 positius i els 54 morts per coronavirus

Post també disponible en: Castellano

El Departament de Salut de Requena ha registrat aquest dilluns un augment en 6 casos de contagis per coronavirus segons les dades facilitades per la Generalitat Valenciana (corresponents als facilitades pels centres sanitaris un dia abans); així com dos persones mortes més.

A data d’aquest dilluns, 20 d’abril, són d’un total de 396 dels casos positius, i un total de 54 les persones mortes, el que ofereix una taxa de positius de l’769,10 i una taxa de mortalitat de l’104,90, dos dels percentatges més alts de tota la Comunitat Valenciana. Aquestes dades, segons la comparativa amb altres departaments situen, a el de Requena en el grup dels que més afecció de la pandèmia ha tingut a la Comunitat.

El Departament de Requena cobreix la demanda sanitària de 51.489 persones procedents dels 18 municipis adscrits de les comarques de Requena-Utiel i de la Vall d’Aiora-Cofrents, a més d’altres municipis limítrofs de la Foia de Bunyol-Xiva com és Setaigües o de els Serrans, com són Benaixeve i Xera.

Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*