El Departament d’Educació de l’Eliana es prepara per a escolaritzar a l’alumnat

Post també disponible en: Castellano

El procés d’admissió i el calendari per al curs 2020/21 serà telemàtic i es coneixerà pròximament

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de l’Eliana afronta la matriculació de les xiquetes i xiquets nascuts en 2017 sense poder celebrar, de manera presencial, l’habitual reunió amb els centres educatius, a conseqüència de l’actual Estat d’Alarma provocat pel COVID-19.

Les famílies rebran la informació relativa al procediment d’escolarització en el segon cicle d’Educació Infantil, en els Centres Educatius públics o concertats del municipi, a través del correu electrònic, facilitat prèviament al consistori. La resta dels cursos i alumnat que ja estiga escolaritzat en este curs 2019-2020 als centres educatius de l’Eliana, poden consultar la informació a través dels propis col·legis i en la web de l’Ajuntament.

Segons l’últim decret de la cartera d’Educació, el procediment d’admissió per a totes les etapes educatives no universitàries es tramitarà de manera electrònica, en una única sol·licitud i els resultats es publicaran en la seu electrònica de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.
Des dels Serveis de l’Ajuntament es pot tramitar l’obtenció del Certificat digital emès per l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica de la Generalitat (ACCV) telefonant al 96 2758030 (ext. 341 o 180) o mitjançant el correu electrònic aedl@leliana.es

El calendari del procediment d’admissió es publicarà en la pàgina web de l’Ajuntament http://www.leliana.es/es/page/escolarizacion, quan es faça pública la Resolució de Conselleria aprovant el mateix. Segons la regidora d’Educació, Eva Santafé, “malgrat la incertesa que l’actual situació està generant, el consistori continuarà treballant com sempre amb la condició de facilitar a les famílies el procés d’escolarització dels xiquets i xiquetes de l’Eliana”.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*