El festival de teatre infantil de Xest, Evohé, finalitza amb l’aforament complet a la representació de “Mai Més”

Post també disponible en: Castellano

La cinquena edició de Evohé, el festival de teatre infantil de Xest que organitza la regidoria de Cultura, va finalitzar ahir, diumenge 12 de gener, amb la representació de “Mai Més”, una adaptació de Peter Pan a càrrec del taller de teatre municipal.

Sota la direcció de Manuel Puchades, prop de 30 joves actors i actrius d’edats compreses entre els 4 anys i els 25, es van ficar a la pell dels coneguts personatges de la història de Peter Pan. Així, Campaneta, Peter, els nens perduts , Garfi, els pirates i fins al cocodril fer la seua aparició en escena, portant-se la ovació final d’un públic que abarrotava el teatre.

“Un any més l’obra que representa l’escola municipal de teatre de Xest entra en la programació de Evohé i vull mostrar el meu agraïment a la impulsora d’aquest festival de teatre infantil, la regidora Mª Ángeles Llorente. Així mateix, agraeixo a el regidor de Joventut, Raül Mota, el seu compromís amb la nostra activitat, emmarcada dins de la regidoria que ara dirigeix ​​i de la qual també va gaudir quan era un nen “, declarava Puchades abans de la representació. “Portem més de 20 anys realitzant aquest taller de teatre per oferir als joves altres alternatives de formació i oci, per aquesta escola han passat molts nens, nenes i joves, que ara ja són persones adultes i que, estic segur, mai oblidaran la seva pas per aquí “.

El director va destacar el treball realitzat per la tècnica de Joventut, Mònica Verduch, per dur a terme aquest muntatge i tots els anteriors. “Sense la seva implicació i ajuda, res del que es va a veure avui seria possible”, afirmava Puchades. “També comptem amb una escenografia, vestuari i atrezzo fantàstics gràcies a la feina de Ricardo Maldonado, de Cristóbal de la Creu, de Pere Esteve i dels pares i mares dels i les artistes”.

Dins de la programació de Evohé, des del 26 de desembre s’han representat quatre obres destinades a públic infantil i familiar: Jean Pierre el pirata, La Via Làctia, El meu joguina favorit i Mai Més. “En les cinc edicions, Evohé ha tingut una gran acollida; aquest projecte apropa a les famílies de Xest obres professionals de primer nivell i d’alta qualitat, es tracta d’una aposta cultural i educativa que persegueix iniciar els nens i nenes en el món de teatre i les arts escèniques “, ha declarat la regidora de cultura, Mª Ángeles Llorente. “Com cada any dono les gràcies a les persones que, amb la seva assistència, donen sentit a l’esforç que realitzem; també a Manuel Puchades i Mónica Verduch, pel seu gran treball a el front de l’taller de teatre municipal, així com a tots els alumnes i les alumnes que donen tot de si per delectar-nos amb les seves interpretacions “.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*