El Fuenterrobles li passa per sobre l’Macastre (4-1) en un fluix partit dels de la Foia

Post també disponible en: Castellano

Partit fluix d’un Macastre que va poder fer més després d’empatar. El partit era una bona ocasió per superar el propi rival en punts. No obstant això, l’enfrontament no va ser idoni ni se’l van endur quan van poder.

A la primera part, els locals van començar forts, el que és obvi, per això van ser els primers a avançar-se, en el minut 21. Però no obstant això la reacció macastrense en aquell moment no va ser dolenta ni tardana: 3 minuts més tard, Sergio ‘Osito’ posava l’empat de nou al marcador, el que podia ser un exercici de reflexió per a la resta del partit. No obstant això no va ser així i tot just 2 minuts més tard, els locals de nou es van posar per davant, en el 26, gràcies a Carles.

En el tram final de la primera meitat, quan ja semblava formar-se el 2-1 que encara podia fer-se-relativament fàcil als macastreros, va arribar el tercer, obra de Miguel Vicente, per deixar ja molt tocats els de Manolo.

La segona meitat va ser més igualada, és clar que és una cosa que li convenia només als locals tenint en compte el resultat. Doncs així van anar passant els minuts, sense reacció final de cap dels equips. Però en el tram final del partit, Mohammad aconseguia posar el 4-1 final al 80 i ja sí que sentenciaria el partit en contra dels interessos de Manolo i els seus. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks