El grup bunyolense Malsujeto presenta a València el seu últim disc, “L’harmonia del caos”

El grupo buñolense Malsujeto durante uno de sus conciertos.
El grupo buñolense Malsujeto durante uno de sus conciertos.

Post també disponible en: Castellano

El grupo buñolense Malsujeto durante uno de sus conciertos.
El grup buñolense Malsujeto durant un dels seus concerts.

Des de setembre, més en què va sortir a la llum el nou treball de Malsujeto, “L’Harmonia del Caos”, el grup no havia parat a casa excepte la petita presentació acústica que va realitzar a l’FNAC València el passat més de novembre. Aquest nou espectacle ha estat rodant per Barcelona, ​​Tarragona, i Terol, però no ha estat fins el passat dissabte quan la banda arriba per fi a València, segons han informat des del propi grup.

“Un gran nombre de seguidors es va deixar caure pel Loco Club (antic Boig Mateu), sala de concerts mítica de València per la qual han passat moltes de les bandes més reconegudes del panorama nacional i internacional, de diversos estils i influències”.

“L’ambient va ser genial -segons manifesta el grup- la sensació de sentir-se acompanyat per tota la gent que va venir a veure’ns una nit tan difícil va ser increïble, ja que, entre sopars d’empresa, el concert de La Fuga, i el de Il · legals, en la mateixa data, pensàvem que la cosa anava a ser molt més fluixa, i estem molt agraïts a tota la gent que va omplir la sala, i va gaudir, al costat de nosaltres i Alicia Tones, una gran nit de rock and roll i música en directe “.

En properes dates, Malsujeto actuarà a Alacant “amb els germans Zerokoma (vells coneguts del concert de Borrunes a Buñol), també participarà en un programa en directe d’À i cara a 2019 ja compta amb dates a Bilbao (al costat de Gatibu), múrcia i Alacant (al costat de Poncho-K), Madrid, i el 11 de maig, de nou amb Gatibu, tornaran a terres valencianes per actuar, ara si, a casa casa … a Buñol “.

El grup ha volgut expressar la seva “gratitud a totes les persones que els donen suport, i tota la gent que va participar d’una manera o altra en el seu nou videoclip (Cruïlla de Mirades), gravat també en la localitat. ‘Salut i Rocanrol!”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*