El Iàtova ensopega a Benimar i cau golejat (6-2)

El Yátova puede este fin de semana aumentar su racha de victorias a costa del Juventud Manisense.

La UD Iàtova ha patit una ensopegada en Benimar on ha caigut per golejada (6-2). Tot just van trigar tres minuts en obrar el primer gol els de Benimar; podria dir-se que els 30 primers minuts van tenir color dels locals, fent fins a tres gols.

Més tard, Ameneiro va retallar amb fortuna abans del descans, però tot i així Sergio Assumpció va posar el 4-1 en els primers 45 minuts del partit amb un clar avantatge per als locals.

La segona part va ser una continuació de la primera, molt soroll però sense nous. Els del Yátova només van poder retallar distàncies a última hora amb gol de Rubén Gimenez al 86 ‘.

Després de la derrota, la UD Iàtova queda quarta amb 12 punts a l’espera de la resta de jornada. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks